ONEvintagewholesale Blog

Vintage en tweedehands kleding groothandel

Op zoek naar een vintage en tweedehands kleding groothandel waar je kleding voor jouw winkel kan inkopen? Dan ben je bij ONEvintagewholesale aan het goede adres. Wij bieden een grote collectie aan verschillende soorten unieke vintage en tweedehands kledingitems van goede kwaliteit. Perfect voor de retailer, maar ook voor de particuliere verkoper die op zoek is naar vintage pareltjes voor op jouw verkoop platform zoals Vinted of Depop. 

Een duurzame keuze 

Vintage- of tweedehands kleding vies en oud? Totaal niet! Helaas heeft de tweedehands- en vintage kledingindustrie voor veel mensen nog een stoffig imago. Super zonde! Dagelijks krijgen wij namelijk de meest unieke en mooie vintage en tweedehands items binnen. Hoe leuk is het om iets te dragen dat niet iedereen draagt? De items zijn daarbij vaak van hoogwaardige kwaliteit zijn, hierdoor gaan de items langer mee en zijn ze perfect om een tweede leven te geven.

En hoe leuk is het om daarnaast ook nog eens goed bezig te zijn voor het milieu? Fast fashion is tegenwoordig enorm populair, maar het is helaas geen duurzame optie. Door vintage- of tweedehands kledingitems te kopen draag jij bij aan een beter milieu. 

De start van onze vintage kleding wholesale

Al vele jaren vinden wij het super leuk om bij vintage- en tweedehands- kledinggroothandels de mooiste items in te kopen om deze vervolgens weer door te verkopen via online verkoopplatformen zoals Vinted, Marktplaats of Depop. Het afgelopen jaar merkten wij dat de vraag naar vintage- en tweedehandskleding enorm toenam en dat het daardoor ook steeds moeilijker werd om de kleding in te kopen. Vooral in Nederland waren weinig vintage- of tweedehands kledinggroothandels te vinden, waardoor wij al vaak moesten uitwijken naar het buitenland. Dit bracht ons op het idee om ONEvintagewholesale te beginnen. 

De vintage kleding collectie van ONEvintagewholesale

Bij ONEvintagewholesale vind je een uitgebreid assortiment aan kleding. We verkopen onder andere vintage merkkleding waarbij je moet denken aan bekende merken zoals Ralph Lauren, Tommy Hilfiger of Lacoste. Ook hebben we ook een grote selectie merkkleding van sportmerken zoals Nike, Adidas, Fila en Champion. 

Daarnaast hebben we ook een groot aanbod van hoogwaardige Italiaanse vintage items. Het gaat hier om vintage kledingitems uit de jaren 70 tm 90s voor dames en heren. Denk hierbij aan merken zoals Delia Ferrari of Laura Schubert, maar ook aan vintage designermerken zoals Sandro Paris, Yves Saint Laurent en Armani. Bekijk onze verschillende categorieën voor een compleet overzicht van de verschillende kledingitems die wij aanbieden. 

Koop je voor meer dan €150 en is de verzending binnen Nederland? Dan bieden wij gratis verzending. 

Kleding inkopen per bundel, per kilo of bulk inkoop bij een groothandel

De kleding is bij ons in te kopen per bundel. Het is al mogelijk om een bundel af te nemen vanaf 25 kledingitems. Ben je van plan om grotere hoeveelheden kleding te bestellen? Dan is het wellicht voordeliger en makkelijker om te gaan voor de vintage kleding per kilo. daarnaast kun je ook een voorbestelling opgeven en zorgen wij er voor dat je voorraad altijd op pijl is. 

Online of fysieke handpick

Kies jij liever zelf de items uit en ben je bereid om voor een kledingstuk een iets hoger bedrag te betalen? Dan is de online hadnpcik of de fysieke handpick mogelijkheid perfect voor jou!  Je kan bij ons langskomen in onze groothandel. Wij zijn gevestigd in Drenthe. Is Drenthe iets te ver voor jou? Dan kunnen we eventueel ook samen via facetime door onze voorraad heen.  Jij kan dan zelf de kleding uitzoeken en je collectie samenstellen. 

Onze voorraad

We hebben wereldwijd verschillende leveranciers waar wij de kleding in bulk inkopen. Wanneer de kleding in grote partijen bij ons binnenkomt in het magazijn controleren we alle items op gebreken. Vervolgens sorteren we de verschillende vintage- en tweedehands kledingitems in verschillende categorieën. De items worden daarna toegevoegd aan de website, klaar voor de verkoop aan jou. Zodra jij een bestelling bij ons plaatst zullen wij een leuke en unieke mix van verschillende items uit de door jou gekozen categorie naar jou verzenden. Zodra jij de items thuis hebt ontvangen is nog nog wel even nodig om de items te wassen, het blijven namelijk vintage- en tweedehands kledingstukken, maar daarna zijn ze klaar voor jouw verkoop! 

Onze voorraad wordt elke week aangevuld. Is een categorie op dit moment niet op voorraad? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief zodat jij onze nieuwste drop nooit mist! 

Zurück zum Blog