HANDPICK

Kom jij je items liever op locatie uitzoeken? Dan kan jij een bezoekje brengen aan onze locatie in het hoge noorden. De prijslijst vind je hieronder.

Is het hoge noorden toch iets te ver voor jou? Dan kan je ook een online video handpick reserveren. Op deze manier kan jij zelf de vintage en tweedehands kledingitems uitzoeken uit onze vintage kleding groothandel. 

Voor de handpick geldt een minimaal afnamebedrag van €500

Wij vragen jou bij het inplannen van de handpick alvast €100 vooruit te betalen. Dit omdat wij jouw handpick moeten voorbereiden. Het bedrag zal uiteraard in mindering worden gebracht op jouw uiteindelijke factuur.

Annuleren van de handpick kan tot 48 uur voorafgaand aan de handpick. Annuleer jij later? Dan krijg jij de reserveringskosten van €100 helaas niet terug. Dit in verband met de tijd die wij in de voorbereiding van jouw handpick zullen steken.

Ben jij geïnteresseerd in een online video handpick of een fysieke handpick? Neem dan via de chat, ons e-mail adres of via onze Instagram pagina contact met ons op. Geef in jouw bericht een omschrijving van de items waar jij naar op zoek bent.

Voorwaarden voor het inplannen van een handpick:

- Je kiest minimaal 2 merken;

- Je kiest minimaal 5 categorieën.

Instagram: @onevintagewholesale

E-mailadres:
onevintagewholesale@gmail.com