VEEL GESTELDE VRAGEN

Waar komt jullie voorraad vandaan?

We struinen de hele wereld op zoek naar de beste vintage en 2de hands kleding. En inmiddels werken we samen met een aantal leveranciers om de kwaliteit en voorraad goed op pijl te houden.

Welke kwaliteit heeft jullie kleding?

We doen elke dat ons uiterste best om grade A en B+ kwaliteit kleding te leveren. Om voor onze klanten een zo goed mogelijk product te leveren. Lees wel goed onze product omschrijving dan weet je precies wat je kan verwachten.

Aan welke landen leveren jullie allemaal?

In principe leveren we met onze webshop aan alle landen binnen de EU. Mocht je buiten de EU gevestigd zijn en je wilt bij ons afnemen laat het ons vooral weten. we vragen wel om grotere afname te nemen want het moet wel rendabel zijn.

Retourneren?

mochten de geleverde producten niet naar wens zijn dan is retourneren mogelijk. Lees hiervoor ons retour beleid even door voor de details.

Waarom ruikt de kleding of is de kleding soms niet schoon?

De kleding heeft vaak lang opgeslagen gelegen in een magazijn ook is het goed mogelijk dat de kleding vies is opgeslagen. Wij als kleine onderneming zijn helaas niet in de gelegenheid om de kleding te reiningen. Daarom vragen we aan onze klanten om zelf even de kleding te wassen.

is het mogelijk om de lokatie te bezoeken?

Ja, het is mogelijk om langs te komen. Wel gaat dit op afpraak. Mocht je langs willen komen neem dan contact met ons op!

ONLINE VIDEO HANDPICK

Bij ONEvintagewholesale kan jij je online video handpick reserveren. Op deze manier kan jij zelf de vintage en tweedehands kledingitems uitzoeken uit onze vintage kleding groothandel. 

Voor de online video handpick geldt een minimaal afnamebedrag van €500

De online video handpick wordt ingepland voor 1 uur. Ben jij van plan om hele grote aantallen vintage of tweedehands kleding af te nemen? Dan zullen we samen overleggen of er een langer tijdsslot voor de online video handpick moet worden ingepland.

Ben jij geïnteresseerd in een online video handpick? Neem dan via het contactformulier, ons e-mail adres of via onze Instagram pagina contact met ons op. Geef in jouw bericht een omschrijving van de items waar jij naar op zoek bent. Naar welk merken ben jij op zoek? En welke categorieën kledingstukken? Geef daarnaast aan welk bedrag jij ongeveer van plan bent om uit te geven aan de online video handpick. Hoe preciezer jouw omschrijving, hoe beter wij het aanbod voor de handpick op jouw wensen kunnen afstellen! Aan de hand van deze omschrijving zullen wij beoordelen of wij op dat moment voldoende van de door jou gewenste items op voorraad hebben. Indien dit zo is zullen we samen met jou een datum vinden om de online video handpick te laten plaatsvinden de items voor de online video handpick voor jou samenstellen. 

Op het door jou gereserveerde tijdslot zullen we jou video bellen en zullen we samen met jou door de items heen gaan die we voor jou hebben gesorteerd. Jij kan dan zelf aangeven welke items we wel aan niet aan jouw bestelling mogen toevoegen. Na afloop van de handpick sessie zullen we de volledige factuur voor je opmaken. Nadat je deze betaald hebt worden de door jouw gekozen vintage en tweedehands kledingstukken naar jou toegestuurd. 

Instagram: @onevintagewholesale

E-mail: info@onevintagewholesale.com