VOORBESTELLEN

Bij Onevintagewholesale bieden we de mogelijkheid aan om voor te bestellen dit houd in dat je als bedrijf een voor bestelling bij ons kunt plaatsen op basis van de door ons opgestelde voorraadlijst. Voorbestellen gaat op basis van grote afnames. de minimale afnames is 250 stuks. het bestellen gaat als volgt;

je neemt de voorraadlijst door, dan geeft je gewenste merken en categorieën via het contact formulier door, wij komen bij je terug met een offerte. Is het akkoord dan gaan we na betaling je bestelling opmaken en zo snel mogelijk verzenden. gemiddeld kan een voorbestelling 0 tot 4 weken in beslag nemen aangaande de grote van je voorbestelling en de beschikbare voorraad. dus houd hier rekening mee.

grote voordeel is dat je tijdig voorraad op pijl kan houden en je beschikt altijd over de voldoende kledingstukken om je klanten niet te hoeven teleurstellen.

Ben je opzoek naar containerladingen voor de export laat het ons weten in een whatsapp of email bericht en informeer naar de mogelijkheden.

ONLINE VIDEO HANDPICK

Bij ONEvintagewholesale kan jij je online video handpick reserveren. Op deze manier kan jij zelf de vintage en tweedehands kledingitems uitzoeken uit onze vintage kleding groothandel. 

Voor de online video handpick geldt een minimaal afnamebedrag van €500

De online video handpick wordt ingepland voor 1 uur. Ben jij van plan om hele grote aantallen vintage of tweedehands kleding af te nemen? Dan zullen we samen overleggen of er een langer tijdsslot voor de online video handpick moet worden ingepland.

Ben jij geïnteresseerd in een online video handpick? Neem dan via het contactformulier, ons e-mail adres of via onze Instagram pagina contact met ons op. Geef in jouw bericht een omschrijving van de items waar jij naar op zoek bent. Naar welk merken ben jij op zoek? En welke categorieën kledingstukken? Geef daarnaast aan welk bedrag jij ongeveer van plan bent om uit te geven aan de online video handpick. Hoe preciezer jouw omschrijving, hoe beter wij het aanbod voor de handpick op jouw wensen kunnen afstellen! Aan de hand van deze omschrijving zullen wij beoordelen of wij op dat moment voldoende van de door jou gewenste items op voorraad hebben. Indien dit zo is zullen we samen met jou een datum vinden om de online video handpick te laten plaatsvinden de items voor de online video handpick voor jou samenstellen. 

Op het door jou gereserveerde tijdslot zullen we jou video bellen en zullen we samen met jou door de items heen gaan die we voor jou hebben gesorteerd. Jij kan dan zelf aangeven welke items we wel aan niet aan jouw bestelling mogen toevoegen. Na afloop van de handpick sessie zullen we de volledige factuur voor je opmaken. Nadat je deze betaald hebt worden de door jouw gekozen vintage en tweedehands kledingstukken naar jou toegestuurd. 

Instagram: @onevintagewholesale

E-mail: info@onevintagewholesale.com